Vanameister on tagasi kodumaal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eivo Žuravljov peab pärast aastaid Küprosel elamist taas harjuma lumise Eestiga.
Eivo Žuravljov peab pärast aastaid Küprosel elamist taas harjuma lumise Eestiga. Foto: Liis Treimann

Sel sügisel sai aastaid Küprosel pallinud võrkpallurist Eivo Žuravljovist mõneks kuuks ka Meistrite liigasse kuuluva Belgia klubi ASSE-Lenniki Euphony mängija, ent palka kätte saamata tuli 36-aastane vanameister tagasi kodumaale. Nüüd on aastaid Eesti koondisesse kuulunud diagonaalründaja Tartu Bigbanki ridades.

Eivo Žuravljov, läksid kogenud mängijana Belgiasse, kus esimest korda kuulusid Meistrite liigas pallivasse meeskonda. Kuidas sinna jõudsid?

Meistrite liigasse pääsemine polnud minu jaoks just unistus, kuid Belgiasse mineku puhul määrav. Sellises vanuses (Žuravljov on 36-aastane – toim) sellisel tasemel mängida – niisugust võimalust ei tule iga päev. Mängud läksid alguses hästi, hiljem tekkisid aga probleemid nii mängu kui rahaga. Läksin sinna alguses vaid selleks, et meeskond saaks treeningul kuus kuue vastu mängida, kuid kahe nädalaga olin põhikoosseisu mees ja jäingi pidama. Raha pärast ma sinna ei läinud, ikka mängu pärast, Küprosel sain näiteks rohkem palka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles