Jõulupidu ei korralda vaid kaks ministeeriumi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseministeerium.
Kaitseministeerium. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tänavu ei korralda jõulupidu vaid kaitseministeerium ja justiitsiministeerium, ülejäänud jõulupidu korraldavad ministeeriumid ootavad oma töötajatelt 5-12 euroni ulatuvat osalustasu.

Haridus- ja teadusministeeriumi jõulupidu leiab aset 21. detsembril ministeeriumi saalis ja töötajate enda osalustasu on 10 eurot, ütles ministeeriumi pressiesindaja BNSile.

Kaitseministeerium ja kaitseväe peastaap peavad 20. detsembril traditsioonilist jõuluaktust, kus esinevad Pärnu Lasteküla lapsed. «Sarnaseid üritusi oleme teinud ka varasematel aastatel,» ütles kaitseministeeriumi pressiesindaja BNSile, lisades, et jõulupidu kui sellist kaitseministeerium ei pea.

Keskkonnaministeeriumi ja haldusala töötajate jõulupidu toimub, ütles ministeeriumi pressiesindaja BNSile. Osalustasu ühe inimese kohta on 10 eurot ja arvestatakse kuni 200 inimese osavõtuga.

Kultuuriministeeriumi plaanib töötajate ühist õhtusööki restoranis Bocca ja nagu tavaks saanud, tuleb igal töötajal tasuda ka enda eest osalustasu, ütles ministeeriumi pressiesindaja BNSile. Lõplik eelarve sõltub osalejate arvust.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi jõulupidu toimub 13. detsembril ja ürituse korraldamiseks kasutatakse osalustasusid, ütles ministeeriumi pressiesindaja BNSile.

Siseministeerium korraldab jõulude puhul koosviibimise 20. detsembril, töötajatele on ette nähtud omaosalus 10 eurot ja kaaslasele 12 eurot, ütles ministeeriumi pressiesindaja BNSile.

Sotsiaalministeeriumi jõulupidu toimub detsembri keskpaigas ja osalustasu on viis eurot inimese kohta, ütles ministeeriumi pressiesindaja BNSile.

Välisministeeriumi jõulupidu toimub detsembri keskel, ütles ministeeriumi pressiesindaja BNSile. Jõulupeo eelarve on tema sõnul alles koostamisel ja seega ei saa täpset summat veel öelda, kuid töötajate 10-eurone omaosalus peaks katma vähemalt poole peo maksumusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles