Waldorfkooli uue maja nägu selgines

Martin Pau
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnainsener Mati Raamat, kelle kaks poega on õppinud Tartu waldorfkoolis ja noorim õpib praegugi, näitab waldorfkeskuse arhitektuurivõistluse võidutööd. Raamatu ülesanne oli juhtida arhitektuurivõistluse žürii tööd.
Tartu linnainsener Mati Raamat, kelle kaks poega on õppinud Tartu waldorfkoolis ja noorim õpib praegugi, näitab waldorfkeskuse arhitektuurivõistluse võidutööd. Raamatu ülesanne oli juhtida arhitektuurivõistluse žürii tööd. Foto: Margus Ansu

Tartu waldorfkeskuse arhitektuurivõistluse töö «Abracadabra» näeb ülaltvaates välja nagu kuue lendava taldriku ahelavarii, külgvaates nagu triiphooneks ümber ehitatud Jäneda sovhoostehnikumi kompleks.

«Žürii ees oli hästi mitmekesine valik töid alates rangeist hulktahukaist ning lõpetades voolavalt mitmekesiste töödega, mis otsisid kooskõla looduse pehmete vormidega,» kommenteeris 27 osalejaga arhitektuurivõistluse žürii esimees Mati Raamat.

«Žürii põhiprobleem oli see, et väga jõuliselt ei tõusnud esile üht parimat. Meil oli kiusatus anda esimene preemia kahele tööle, aga seda ei näinud ette konkursi reglement.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles