STV kliendid jäid Kanal 2 pildita

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STV kliendid Kanal 2 enam ei näe, sest STV pidas juhatuse liikme Erik Reinaru sõnul küsitud hinda liiga kõrgeks. ETV, ETV 2, Kanal 2 ja TV 3 saab vaadata digiboksi abil.
STV kliendid Kanal 2 enam ei näe, sest STV pidas juhatuse liikme Erik Reinaru sõnul küsitud hinda liiga kõrgeks. ETV, ETV 2, Kanal 2 ja TV 3 saab vaadata digiboksi abil. Foto: Andres Haabu

Ööl vastu reedet kell 23.59.59, pärast luhtunud läbirääkimisi kanali edastamise hinna üle lülitas kaabellevioperaator STV oma 100 000 kliendil välja Kanal 2 pildi.

Riigikogu võttis 18. oktoobril vastu elektroonilise side seaduse muudatuse, millega telekanalitele anti õigus küsida kaabellevioperaatoritelt oma programmi levitamise eest mõistlikku tasu.

STV juhatuse liikme Erik Reinaru sõnul erineb STV ja Kanal 2 arusaam seaduses nimetatud «mõistlikust tasust». «Euroopa kanalid, tuntud brändid ei maksa ka nii palju, kui Eesti kanalid praegu nõuavad,» põhjendas Reinaru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles