Tallinna finantsteenistus ilmselt Tornimäele ei koli

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endised Kalev Meedia ruumid Tornimäe Ärikeskuse kolmandal korrusel.
Endised Kalev Meedia ruumid Tornimäe Ärikeskuse kolmandal korrusel. Foto: Toomas Huik.

Pealinna finantsteenistus otsib küll uusi ruume kesklinnas, kuid Tornimäe majja Oliver Kruuda meediaimpeeriumist vabaks jäänud ruumidesse finantsametnikud vist siiski ei koli.


Pärast seda kui Äripäev oli täna hommikul finantsteenistuse ruumiotsingutest kirjutanud, sai finantsteenistus veel mitu soodsat pakkumist ning teenistuse juht Katrin Kendra tänas ajalehte tasuta reklaami eest. «Peale selle artikli ilmumist oleme saanud parandatud pakkumisi senisest veel soodsama hinnaga. Läbirääkimised tõepoolest alles käivad ja seetõttu ei ole võimalik mingitest numbritest konkreetselt rääkida,» ütles Kendra ennelõunal

Aripaev.ee

'le.

Ka Postimees.ee'le kinnitati linnavalitsusest et praegu on kindel vaid see, et finantsteenistusele otsitakse uusi ruume. «Ruume otsitakse ja kaalutakse erinevaid pakkumisi. Midagi täpsemat ei olegi praegu võimalik öelda,» kinnitas linna pressiteenistuse juhataja Alar Rästa. Tornimäe 5 asuvatesse Kalev Meediast vabaks jäänud ruumidesse kolimist ei pidanud temagi tõenäoliseks.

Tornimäe 5 kahel korrusel asunud Oliver Kruuda meediaimpeerium vabastas kesklinna kõrghoone kallid rendipinnad tänavu veebruaris, kui selgus et magusaärimehe meediaäri hakkab selleks korraks läbi saama.

Siis põhjendas Kalev Meedia toonane juht Alar Pink firma töötajatele ruumide kiire vabastamise vajadust just rahalise kokkuhoiuga. Ta kinnitas samuti, et maja haldaja on üüri hinna suhtes paindlik, nii et sel ajal veel Kalev Spordi nime kandnud telekanal saab Tornimäel asuvates ruumides edasi tegutseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles