«Õnne» isa Tõnis Kask «Õnnest»

, Nädal
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenutus aastast  1995, «Õnne 13» maja ette on kogunenud seriaali võttemeeskond ja näitlejad. Tõnis Kask on tagumises reas nokamütsi ja päikseprillidega. Esireas seisavad Helgi Sallo ja Kaljo Kiisk, nende taga Dajan Ahmet.
Meenutus aastast 1995, «Õnne 13» maja ette on kogunenud seriaali võttemeeskond ja näitlejad. Tõnis Kask on tagumises reas nokamütsi ja päikseprillidega. Esireas seisavad Helgi Sallo ja Kaljo Kiisk, nende taga Dajan Ahmet. Foto: ETV

«Õnne 13»  on nagu õigesti ehitatud palkmaja, mis ei kõdune kuskilt otsast. Draamasarja käivitasid 1993. aasta sügisel stsenarist Astrid Reinla ja režissöör Tõnis Kask, kes juhtis režissöörina «Õnnet» kümme aastat.

20. hooajal on üks sarja väljamõtlejaid Tõnis Kask aktiivsest tööelust eemal, ent vitaalne vanahärra istub igal laupäeval kell pool üheksa teleri ette, et veenduda: «Muretsemiseks ei ole põhjust.»

Tõnis Kask, kas te pärast seda, kui 2003. aastal tuli teie asemele režissööriks Ain Prosa, olete «Õnnet» pidevalt jälginud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles