Kuus meest kollases, kes raputavad Eesti korvpalli

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva mängijad ja peatreener Andres Sõber Eesti karikavõitu tähistamas.
Rakvere Tarva mängijad ja peatreener Andres Sõber Eesti karikavõitu tähistamas. Foto: Margus Ansu

«Rakvere Tarvas ongi meist parem meeskond,» lausus Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak pärast Eesti karikavõistluste poolfinaalis virumaalastelt saadud kaotust. «Tarva kuus meest on ikka tõesti väga head mängijad. Ükskõik, mida nende vastu välja mõtled, ikka kusagilt käriseb. Kui nad tervena püsivad, peaksid kõik meeskonnad püüdma hooaja lõpus neid vältida nii kaua kui võimalik,» tõdes Rapla TYCO peatreener Indrek Ruut pärast karikavõistluste finaalis Tarvalt saadud kaotust.

Koduse korvpallihooaja esimest poolt võib julgelt nimetada Rakvere Tarva poolaastaks – nad alustasid hooaega Balti liiga karikavõiduga, jõudsid Balti liigas vahegruppi ja lõpetasid laupäeval Eesti karikavõiduga.

Tarvast veab kuuik, kes jagab omavahel enamiku mänguajast. Ja kuigi konkurentide treenerid ütlevad nende kohta häid sõnu, on tegemist seltskonnaga, kes ei kuuluks põhitegijate hulka kummaski Eesti eeldatavas tippklubis, ei Kalev/Cramos ega Tartu Rockis. Ilmselt ei mõtleks kumbki meeskond isegi nende palkamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles