Kitarrist toimetab ajakirja ja koolitab kitarriste

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja Kitarr peatoimetaja Kristo Käo võtab Tartus Küütri 14 hoones kitarrikooli ja ühtlasi toimetuse seinalt ühe kitarri paljudest, mis on üle jäänud tema poest Tallinnas.
Ajakirja Kitarr peatoimetaja Kristo Käo võtab Tartus Küütri 14 hoones kitarrikooli ja ühtlasi toimetuse seinalt ühe kitarri paljudest, mis on üle jäänud tema poest Tallinnas. Foto: Margus Ansu

Ilmunud on ajakirja Kitarr teise aastakäigu esimene number. Peatoimetaja Kristo Käo on esimese ilmumisaasta jooksul vahetanud elukoha Tallinnas Tartu oma vastu ja toonud sügisel Emajõelinna osa toimetusest.

Esimene Kitarr tuli trükist detsembris 2011. Värskeima esikaanel on number 5 ja märge talv 2012–2013. Esimese aastakäigu neljal numbril ja praegusel viiendal on peatoimetaja andmeil tiraaž püsinud vahemikus 2000–2500.

Ajakirjas on materjali nii tähtede kui ka nootide lugejaile. Esikaaned annavad aimu, et vanuselisi eelistusi ei ole: kitarri hoiavad kaanefotodel Tanel Padar, Riho Sibul, Metsatöllu mehed Kuriraivo ja Markus, Vaiko Eplik ja Slavka Kobrin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles