Kaljul mure keskväljaga, Rähn treenib Floras

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn
Taavi Rähn Foto: Toomas Huik

Läinud hooajal esmakordselt Eesti meistriks kroonitud Nõmme Kalju on sõlminud pikaajalise lepingu mitme uue välismängijaga, kuid endiselt on lahenduseta paari mulluse võtme­tegija jätkamine. «Kõige lahtisem on hetkel keskväli, kus pole miski selge. Hidetoshi Wakui ja Eino Puri pole veel uut lepingut sõlminud,» sõnas Kalju peatreener Igor Prins klubi pressiteenistuse vahendusel.

Samas on Kalju ettevalmistus Prinsi sõnul sujunud üldjoontes plaanipäraselt. «Jaanuaris hakkame koormusi tõstma ning tugevaid kontrollmänge mängima. Jaanuari keskpaigaks tahaks meeskonna komplekteeritud saada, sest juba kahe kuu pärast algab hooaeg,» lausus ta.

Aastalõputurniiril mängisid Kalju uued täiendused, Bosnia ja Hertsegoviina poolkaitsja Adis Hadžanovic ning Jaapani ründaja Kosuke Usami. Lisaks neile on endiselt testimisel ründaja Alo Dupikov, jaapanlased Hiroki Maehara ja Itsuki Hasegawa, noortekoondislane Sander Sinilaid ja prantslane Alan Kimbaloula. «Nende vastu, kes alles jäänud, on meil ka huvi. Uus välismaalaste piirangu reegel meid üldiselt ei sega, saame hakkama,» sõnas Prins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles