Sula tõi korraldajatele lisatööd

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel ajal Eestis valitsenud sulailma tõttu tuli Otepää staadion uuesti lahti võtta ja uuesti üles panna, kuna plusskraadidega         sulas osa lund ära. Seega said sportlased alles eile teha staadionil esimese ametliku treeningu.
Viimasel ajal Eestis valitsenud sulailma tõttu tuli Otepää staadion uuesti lahti võtta ja uuesti üles panna, kuna plusskraadidega sulas osa lund ära. Seega said sportlased alles eile teha staadionil esimese ametliku treeningu. Foto: Valju Aloel

Eesti talvepealinna Otepääle jõudes näitab kraadiklaas kaht soojakraadi ja sajab kerget uduvihma, linn on mattunud udusse. Napp tund aega hiljem on vihm asendunud lörtsiga. Tavaline kehv suusailm.

Probleem on aga selles, et täna-homme võõrustab Otepää esmakordselt laskesuusatamise IBU karikaetappi ning üle nädala väldanud pehme ilm on oma jälje jätnud ka võistlusradadele.

«Meile kui organisaatoritele tõi sula mõistagi lisatööd, pidime staadioni lahti võtma ja uuesti üles panema, kuna plusskraadidega sulas osa lund ära,» tõdes võistluste direktor Hillar Zahkna. «Praegu on ainsana probleem tulejoonel ühe loiguga. Üldiselt pidi Tehvandi lund juurde tooma nii lasketiiru kui ka kohati rajale. Radadega on Tehvandi teinud head tööd, sellise ilma juures on need heal tasemel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles