Laste hirmutamise eest kinni pandud mees pääseb vabadusse

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Mihkel Maripuu

Neljapäeval pääseb arestimajast Erland Aas, keda Pärnu maakohus karistas kuuajalise arestiga laste teadliku, korduva ja pahatahtliku hirmutamise eest.

Pärnu maakohus mõistis novembris süüdi Pühalepa valla elaniku Erland Aasa, kes suvel kimbutas Katre motellis peatunud õpilasi ja karistas teda 30päevase arestiga, kirjutab Hiiu Leht.

Kohtulahendis on kirjas, et Erland Aasa on karistatud korduvalt, neljal korral kriminaalkorras ja väärteo eest 12 korral. Teda on karistatud nii lühiajaliste arestidega kui rahatrahvidega, kuid kohus leidis, et määratud karistused ei ole mõju avaldanud, vaid Aas on jätkanud õigusrikkumiste toimepanemist.

Kärdla politseijaoskonna vanemkomissar Avo Kail ütles Hiiu Lehele, et kuigi politsei on omalt poolt teinud kõik, mis võimalik, et huligaanitsejat korrale kutsuda, pole Pühalepa vallavalitsus omalt poolt midagi ette võtnud selleks, et Erland Aas Katre motelli omanikke ja külalisi ei tülitaks ning majutuskoha mainet ei kahjustaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles