Väidetavad vägistajad end süüdi ei tunnista

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud valvamas Saketi ringkonnakohtu sissepääsu, kus täna jätkub suletud uste taga vägistamisprotsess.
Politseinikud valvamas Saketi ringkonnakohtu sissepääsu, kus täna jätkub suletud uste taga vägistamisprotsess. Foto: AP/Scanpix

Laialt tähelepanu saanud ja kõvasti pahameelt tekitanud India grupivägistamisjuhtumi kolm kahtlusalust end üheski kuritöös süüdi ei tunnista, teatas eile neid esindav advokaat. Nimelt esines advokaadi hinnangul politsei uurimistöös tõsiseid puudujääke.

Delhis elanud füsioteraapiatudeng suri kaks nädalat tagasi pärast seda, kui teda New Delhis rünnati liikuvas bussis, vägistati ning visati alasti ja verisena tänavale. Juhtumi avalikukstulekule järgnesid Indias vihased protestid ja äge avalik arutelu selle üle, miks võimud ei suuda naistevastasele vägivallale piiri panna.

Viit meest süüdistatakse mitmes kuritöös, sh mõrvas, vägistamises ja inimröövis. Kuuenda kahtlusalusega tegeletakse eraldi, et kindlaks teha, kas ta tõesti on alla 18-aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles