Teatris käimine on Eestis kallis lõbu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusooper Estonia sooduskampaania ajal ehk turupäeval tuleb teatripileti ostmiseks tavapärasest      märksa enam aega varuda, sest järjekorrad on väga pikad.
Rahvusooper Estonia sooduskampaania ajal ehk turupäeval tuleb teatripileti ostmiseks tavapärasest märksa enam aega varuda, sest järjekorrad on väga pikad. Foto: Peeter Langovits

Eesti teatrite piletihindu võrreldes selgus üllatuslikult, et kõige rohkem raha ei tule välja käia mitte rahvusooperis, vaid hoopis nuku- ja noorsooteatris, kus kalleim pilet maksab 35 eurot. Teatrite kinnitusel püüavad nad aga hoida hindu nii madalal kui võimalik.


Nukuteatri juhi Meelis Pai sõnul on 35-eurone pilet muusikalile «Shrek» ning see on mõeldud Soomest ja Rootsist tulevatele vaatajatele. «Osa saalist on müügil selle hinnaga ja me ei eeldagi, et neid pileteid hakkaksid ostma eestlased,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles