Maadevahetus teises astmes

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringkonnakohtus jätkuva maadevahetuse protsessi kohtualused Tullio Liblik (vasakult) ja Villu Reiljan ning vandeadvokaadid Aivar Pilv (kaitseb Villu Reiljanit), Üllar Talviste (kaitseb Einar Vettust) ja Leon Glikman (kaitseb Toomas Annust ja temaga seotud firmasid) eilse istungi vaheajal kohtu garderoobis.
Ringkonnakohtus jätkuva maadevahetuse protsessi kohtualused Tullio Liblik (vasakult) ja Villu Reiljan ning vandeadvokaadid Aivar Pilv (kaitseb Villu Reiljanit), Üllar Talviste (kaitseb Einar Vettust) ja Leon Glikman (kaitseb Toomas Annust ja temaga seotud firmasid) eilse istungi vaheajal kohtu garderoobis. Foto: Mihkel Maripuu

Eile Tallinna ringkonnakohtus alanud maadevahetuse kohtuasja arutamine jätkub täna, mil esitavad oma kaebuse kohtule prokurörid.

Viidates liiga pikaks veninud kohtumenetlusele, taotleb maadevahetuse ühe kohtualuse Tarmo Pedjasaare kaitsja Jüri Leppik kogu asja tühistamist.

Vandeadvokaat Leppik esitas oma taotluse eile Tallinna ringkonnakohtus, kus algas maadevahetuse asja uus arutamine. Kohus ei lükanud taotlust tagasi, vaid lubas selle suhtes oma arvamuse kujundada otsuse tegemisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles