Jalgpalliliit lükkas Tartu mängud edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka duubelmeeskonna ja noorte treener Indrek Koser näitas jääd, mis tekib tehismurule ära vajunud kohtades. Eesti kliimat arvestades võib väljak märtsis välja näha täpselt selline.
Tammeka duubelmeeskonna ja noorte treener Indrek Koser näitas jääd, mis tekib tehismurule ära vajunud kohtades. Eesti kliimat arvestades võib väljak märtsis välja näha täpselt selline. Foto: Sille Annuk

Eesti jalgpalliliit ei andnud juba mitu aastat kehvas olukorras olnud Annelinna tehismuruväljakul meistriliiga mängude korraldamiseks enam litsentsi. Erandkorras lubatakse pidada esiliiga kohtumisi.

2005. aastal avatud väljak on nüüdseks oma aja ära elanud ning amortiseerunud. See ei vasta liidu tingimustele, sest siin-seal on augud ja kate osaliselt lahti. Nii Tartu JK Tamme­ka duubelmeeskonna ja noorte treener Indrek Koser kui FC Santose noortetöö juht Hendrik Toots kinnitasid, et väljak on muutunud peaaegu kasutuskõlbmatuks.

Koser viitas paanide ühenduskohtadele, mis on äärtest lahti, ja aukudele, mida praegu katab jää. Toots lisas kukkumisohule, et tehismurukatte all ei ole pinnapehmendust. «Kõva väljaku tagajärjed ilmnevad siis, kui praegused noored sirguvad 18-aastaseks ning nende põlved ja seljad lagunema hakkavad,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles