Lume tahumine andis pronksmedali

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võistkond eesotsas Lauri Tammega (kõige kõrgemal) ei varja Colorado osariigis Breckenridge´is oma rõõmu, sest nende ühistöös lumekuubikust välja tahutud «Koit» oli žürii arvamuse kohaselt väärt auhinnalist kolmandat kohta ja pronksmedalit.
Eesti võistkond eesotsas Lauri Tammega (kõige kõrgemal) ei varja Colorado osariigis Breckenridge´is oma rõõmu, sest nende ühistöös lumekuubikust välja tahutud «Koit» oli žürii arvamuse kohaselt väärt auhinnalist kolmandat kohta ja pronksmedalit. Foto: Henry Timusk

Teisipäeva õhtul tuli e-postkasti kiri USAst rõõmusõnumiga, et tartlastest ja võrukestest koosnev Eesti võistkond sai rahvusvahelisel lumeskulptuuride võistlusel pronksikarva autasud.

«Kolmas koht tuli kolinal ara,» teatas tartlasest lumekujur ja Eesti tiimi liige Henry Timusk. «Saadan viite lehekuljele, kus on paar sona ettevotmise enda ja meie saavutuse kohta.»

Nagu näha, ei olnud tal teate saatmise aegu käepärast täpitähtedega klaviatuuri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles