Lasteaia direktor pole kaebuse sisuga kursis

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Padriku lasteaed
Padriku lasteaed Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna Padriku lasteaia direktor Monika Kerse ei tea tänaseni, missugune on maavalitsusse jõudnud kaebuse sisu ja mida tema alluvale täpselt ette heidetakse.


«Konkreetse kaebuse sisu ei ole meile avaldatud. Järelevalve alguses ei tutvustatud meile järelevalve põhjuseid ega eesmärke,» ütles Kerse Postimehele.

Neid lapsevanemaid, kes soovisid õpetaja viimist teise rühma, oli tema sõnul neli, kusjuures selle põhjused ei olnud selged.

Harju maavanemale ette jäänud õpetaja Heli Enok on lasteaia direktori sõnul professionaalne, lapsesõbralik, tunneb huvi erialase täiendamise vastu, on hea õpikeskkonna kujundaja ning hea ja abivalmis kolleeg

Lasteaeda järelevalvet tegelema saadetud inspektor Piret Hiishärv aga oli direktori sõnul ebasõbralik ning suhtluses negatiivne ja üleolev. Lasteaed teavitas toimuvast haridusametit ja kui Hiisjärvele saadeti kolmandal päeval juurde teine maavalitsuse inspektor, saatis ka haridusamet lasteaeda enda esindaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles