6000 punkti näitab tagasitulekut

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill ees ja konkurendid kannul - see pilt iseloomustab kõige paremini Tallinnas toimunud mitmevõistlust.
Mikk Pahapill ees ja konkurendid kannul - see pilt iseloomustab kõige paremini Tallinnas toimunud mitmevõistlust. Foto: Andres Haabu

Mikk Pahapill tõestas endale, et on vigastuse seljatanud, Andres Raja teatas karjääri lõpetamisest.

«Olen võistlusega väga rahul ning see, et õnnestus koguda 6000 punkti, oli meeldiv üllatus,» õhkas Eesti parim mitmevõistleja Mikk Pahapill. Laupäeval võidutses ta Tallinna rahvusvahelisel mitmevõistlusel seitsmevõistluses, kogudes 6024 punkti.

Pahapilli jaoks oli seekordne võistlus ja võit märgilise tähendusega, sest eelmine hooaeg jäi tal peaaegu tervikuna vahele. Märtsi hakul Istanbulis peetud sise-MMil kukkus ta tõkkejooksus nii õnnetult, et õlg vajas lõikust ja taastumine kestis ka terve suvise hooaja. Vahele jäi nii Helsingi EM kui ka Londoni olümpia. Reedel ja laupäeval läbitud võistlus näitas, et 29-aastane mees on tippspordis tagasi. «Selles mõttes olen tõesti tagasi, et punktisumma oli heal tasemel,» nentis Pahapill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles