Ilma ettevalmistuseta maratonile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stardis ei osanud Mariel Gregor (762) eesootavaid katsumusi veel karta ja nägu on naerul.
Stardis ei osanud Mariel Gregor (762) eesootavaid katsumusi veel karta ja nägu on naerul. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

46 kilomeetri pikkune maraton on võimalik läbida ka ilma spetsiaalse treeninguta, ent eeldab siiski sportlikku vormi ja tugevat vaimu.

«Appi, ma ei suuda enam! Ainult kolm kilomeetrit on jäänud,» ütlen ahastades, ent samal ajal püüdes iseend ja sõbranna Mirjamit kuidagi motiveerida viimaseid ponnistusi tegema.

Pärast viimast söögipunkti ehk viis kilomeetrit enne Tamsalu-Neeruti maratoni finišit on meie vähenegi suusatehnika lagunemas ja ukerdame viimastest tõusudest oiates üles. Et oleme rajal olnud vaid veidi üle kolme tunni, tunneme samas suurt rõõmu, sest enne starti minekut olime igaks juhuks järele uurinud, mis kell finiš suletakse, kuna kummalgi polnud aimu, kui kaua meie ettevõtmine aega võtab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles