Emotsioonid, mälestused ja rekord

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reena Koll püstitas eile Tartus teivashüppes Eesti rekordi, kuid sise-EMi normi ta endale veel sihiks ei sea.
Reena Koll püstitas eile Tartus teivashüppes Eesti rekordi, kuid sise-EMi normi ta endale veel sihiks ei sea. Foto: Margus Ansu

Eile Tartus toimunud Martin Kutmani mälestusvõistlustel tegi Reena Koll Eesti rekordi ja Anna Iljuštšenko võttis kõrgushüppes alavõidu.

«Emotsionaalselt oli see väga raske võistlus,» ütles Martin Kutmani õpilane Anna Iljuštšenko pärast endise treeneri auks toimunud kõrgetasemelist mälestusvõistlust. Iljuštšenko võitis kõrgushüppe tulemusega 1.87. Sportlase sõnul oleks pilve tagant võistlust jälginud Kutman andnud oma õpilasele hindeks 3+.

Emotsionaalsel õhtul sai aga särava tulemusega hakkama 16-aastane teivashüppaja Reena Koll, kes taas Eesti rekordi enda nimele sai. Kolli parimaks tulemuseks jäi 4.24 ning ta tegi kolm katset ka kõrgusel 4.28. «Eesmärk oligi siin võistlusel 4.24 hüpata. Viimasel ajal on palju harjutatud ning edasiminek on märgatav,» selgitas rahulolev neiu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles