Kes särab MMil – Lehtla, Tobreluts või Lessing?

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata hiljuti kimbutanud tervisehädadele on Kadri Lehtla kindlalt MMil Eesti koondise õrnema poole liider.
Vaatamata hiljuti kimbutanud tervisehädadele on Kadri Lehtla kindlalt MMil Eesti koondise õrnema poole liider. Foto: Margus Ansu

«Kui ma ütlen, et ettevalmistus maailmameistrivõistlusteks õnnestus maksimaalselt hästi, poleks see õige – alati saab teha paremini. Küll aga võin öelda, et püüdsime teha ettevalmistuse nii hästi kui võimalik,» sõnas Eesti laskesuusatamise koondise peatreener Maris Cakars eile, päev enne Tšehhis Nove Mestos peetava MMi algust. «Tean, et sportlased andsin endast maksimumi, kas sellest piisab aga heade kohtadeni jõudmiseks, saame öelda alles pärast tšempionaadi lõppu.»

Esimese aimduse, millises seisus on Eesti suusatajad oma hooaja tähtsaimal võistlusel, saame juba täna pärastlõunal, kui võistluse avalöögina sõidetakse segateade. Eesti saadab rajale Kadri Lehtla, Darja Jurlova, Roland Lessingu ja Kauri Kõivu. Teatud ringkondades tekitas imestust MK-etappidel eestlastest tänavu parima koha saanud Indrek Tobrelutsu kõrvalejätmine, kuid Cakarsil oli sellele selgitus olemas.

«MMi programm on väga tihe ning Tobrelutsul ootab ees väga palju sõite – sprint, jälitussõit, distants ja meeste teade,» loetles peatreener. «Indrek on meie noor veteran, kuid me loodame siin temale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles