Kallis kukkel jääb odavamale maitselt alla

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe palvel testisid kukleid (vasakult) Doris Poom (6), Linda Mai Vahtra (13), Mariel Seaver (13) ja Paul Pärn (9).
Postimehe palvel testisid kukleid (vasakult) Doris Poom (6), Linda Mai Vahtra (13), Mariel Seaver (13) ja Paul Pärn (9). Foto: Peeter Langovits

Kuigi poes müüdavate vastlakuklite hinnavahe on tänavu pea kolmekordne, selgus neid proovides, et kallid kuklid ei maitsegi paremini kui odavamad.

Katses osalenud laste kinnitusel olid enamik vastlakukleid maitsvad, kuid nende vaieldamatuks lemmikuks kujunes siiski Revali vaarikakukkel, mis kogus ainsana maksimumpunktid. Neljast lapsest kolm arvasid, et vanemad peaksid koju just seda kuklit ostma.

Kuigi laste sõnul pole vahet, kas kukkel sisaldab moosi või mitte, maitsesid moosiga kuklid neile kokkuvõttes paremini. Kõige maitsvamad vastlakuklid on laste kinnitusel ikka ema tehtud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles