Valitsejaks kippuv Kõrge püsib lubadustega graafikus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitsubishiga kihutavate Timmu Kõrge ja Erki Pintsi stiilinäide tänavuselt Võru talverallilt.
Mitsubishiga kihutavate Timmu Kõrge ja Erki Pintsi stiilinäide tänavuselt Võru talverallilt. Foto: Ray Põder

Saaremaalt pärit Timmu Kõrge soovib koduses autorallis võita kõik, mis võimalik.

«Päris tippsport see ei ole, kuid võtan võistlemist väga tõsiselt. Ma ei lähe kunagi niisama lihtsalt sõitma, selleks on tegemist liiga kalli spordialaga,» rääkis Timmu Kõrge. 25-aastane rallimees, kes püüab saada tänavu koduse mainekaima klassi, suure N-rühma valitsejaks. Mõneti on Kõrge ja tema kaardilugeja Erik Pinsi jaoks tegemist vigade parandusega – mullu sügisel libises Eesti meistri tiitel neil käest kõige napimal moel.

Pärast seda teatas Kõrge bravuurikalt, et kavatseb uuel hooajal võtta kõik, mis võimalik. Laupäeval Võru ümbruses sõidetud Eesti meistrivõistluste avaetapil pidas ta igatahes sõna – oma klassis võitis ta kindlalt ja üldarvestuses jäi alla vaid WRC-autoga kihutanud Georg Grossile. «Kui olin selle välja öelnud, ehmatasin ise ka ära, aga nüüd võib öelda, et olen oma lubadusega graafikus,» sõnas Kõrge lõbusalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles