Noored tegid ära reklaamifirma töö

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kateriin Mänd (vasakul) ja Ketly Kõnd liimisid eile viimaseid detaile maketile, mille järgi messikeskuses kõik elemendid paika pannakse.
Kateriin Mänd (vasakul) ja Ketly Kõnd liimisid eile viimaseid detaile maketile, mille järgi messikeskuses kõik elemendid paika pannakse. Foto: Sille Annuk

Naistepäeva nädalavahetusel hakkavad kutseõppurid Tallinnas võistlema saalis, mille on dekoreerinud ja kuhu külastajate kutsumiseks plakatid kujundanud Tartu kunstikooli õpilased.

Eile oli kunstikoolis veel viimane tööpäev ja dekoraatorite töönurgas käis kibe maketi liimimine. Õpilased Kateriin Mänd ja Ketly Kõnd askeldasid liimipüstolitega ja kinnitasid halli plaanile viimaseid detaile.

Kõnd rääkis, et makett ei ole vaid iluasi, selle järgi pannakse kõik valminud dekoratsioonid päris halli üles. Papphall Tallinna kaasa siiski ei sõida, sellest tehakse pildid ja neid kasutatakse juhisena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles