MISA nõukogu juhiks sai Marlen Piskunov

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marlen Piskunov 2011. aastal, kui ta võttis presidendilt vastu Kotkaristi V klassi ordeni
Marlen Piskunov 2011. aastal, kui ta võttis presidendilt vastu Kotkaristi V klassi ordeni Foto: Toomas Huik / Postimees

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutuse Meie Inimesed (MISA) uus kuueliikmeline nõukogu valis oma esimeheks kultuuriministeeriumi asekantsleri Marlen Piskunovi.

Kultuuriministri käskkirjaga kinnitatud MISA uude nõukogusse lisandusid Piskunov ning riigikogu liikmed Eldar Efendijev ja Deniss Boroditš. Nõukogu koosseisus jätkavad riigikogu liikmed Mart Nutt ja Paul-Eerik Rummo ning rahandusministeeriumi riigieelarve osakonna osakonnajuhataja kohusetäitja Kaie Koskaru.

Eile toimunud uue nõukogu esimesel koosseisul valiti ühehäälselt nõukogu esimeheks Marlen Piskunov ning nõukogu aseesimeheks Mart Nutt.

Nõukogu esimesel koosolekul andis MISA juhataja Tatjana Muravjova ülevaate sihtasutuse majandustegevusest ja auditikomitee tegevusest. Nõukogu kinnitas MISA 2013. aasta tegevuskava, mille kohaselt viib MISA käesoleval aastal ellu kokku 36 tegevust, korraldab seejuures 15 projektikonkurssi ning mitmeid hankemenetlusi.

MISA nõukokku võib kuuluda kuni 13 liiget ning nõukogu liikmed määratakse kultuuriministri käskkirjaga ametisse kolmeks aastaks. MISA ülesanne on Eesti ühiskonna lõimumisprotsesside soodustamine ning sisse- ja väljarändega seotud tegevuste koordineerimine ja toetamine ning vastava teabe avaldamine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles