Masingu kooli osa lapsi alustab päeva hiljem

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masingu kooli klassiõpetaja Tuuli Tatomir hakkas teisipäeval Vanemuise ja Pepleri tänava nurgal endises noortekeskuses õhtupoolses vahetuses õppivate 4. klassi poiste Raidi ja Indrekuga koolipäeva kokku võtma: osa kodutööst oli tahvlil kirjas ja üht-teist poistel juba tegemisel.
Masingu kooli klassiõpetaja Tuuli Tatomir hakkas teisipäeval Vanemuise ja Pepleri tänava nurgal endises noortekeskuses õhtupoolses vahetuses õppivate 4. klassi poiste Raidi ja Indrekuga koolipäeva kokku võtma: osa kodutööst oli tahvlil kirjas ja üht-teist poistel juba tegemisel. Foto: Margus Ansu

Keerulise loomuga lapsi õpetav Masingu kool on õpilaste eripära ja ruumikitsikuse pärast kasutusele võtnud endise noortekeskuse, kus osa lapsi õpib nüüd õhtuses vahetuses. Lahedamaid olusid ei paista koolile kusagilt.

Sellest veerandist hakkas Masingu kooli 3. ja 4. klassi osa lapsi õppima õhtupoolses vahetuses, nende klassid on suure koolimaja saginast ja kärast eemal, Vanemuise ja Pepleri tänava nurgal endises noortekeskuses Koht.

«Igatahes on siin parem kui vanas majas,» kinnitas Masingu kooli 4. klassi õpilane Indrek, kes teisipäeva pärastlõunal kella nelja paiku oli oma kirstunaela matemaatikat kirudes koolipäeva lõpetamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles