Parim vorm saabus MMiks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu näitas MMil stabiilsust ja sai mõlemal võistlusel kirja 26. koha.
Kaarel Nurmsalu näitas MMil stabiilsust ja sai mõlemal võistlusel kirja 26. koha. Foto: NordicFocus

«Olen väga rahul. Kogu MMi silmas pidades võib öelda, et rahuloluks on põhjust. Kui vaadata tervet hooaega, siis maailmameistrivõistlusteks õnnestus saavutada parim vorm,» rõõmustas Kaarel Nurmsalu juhendaja Topi Sarparanta.

Samamoodi kui väikese mäe võistlusel õnnestus Nurmsalul ka eile suurel mäel pääseda teise vooru ning taas oli tasuks 26. koht. MMi eel Oberstdorfis esimest korda MK-sarjas punktikohale jõudnud eestlane on nüüd kolmel võistlusel järjest saanud kirja 26. positsiooni ja seejuures on need tema karjääris ainsad korrad, kui ta on teise vooru pääsenud.

Eilne võistlus algas Nurmsalu jaoks suurepäraselt ja esimese vooru järel oli ta koguni 20. kohal, kuid teise hüppega tuli kuus positsiooni loovutada. «Esimene hüpe oli väga hea, kuid mitte täiuslik. Seejuures hüppas ta kaks poomi madalamalt kui favoriidid. Ta sai küll kompensatsioonipunkte, kuid teised said hüpata suurema hoo pealt,» rääkis Sarparanta. «Teisel hüppel tegi ta väikese vea ja seega päris rahul ei ole. See olukord tekitab järgmisteks kordadeks suurema tõestamissoovi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles