Iljuštšenko: neljas koht on väga valus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Iljuštšenko saavutas sise-EMil neljanda koha ning jõudis karjääri jooksul esimest korda tiitlivõistlusel medalile ülimalt lähedale.
Anna Iljuštšenko saavutas sise-EMil neljanda koha ning jõudis karjääri jooksul esimest korda tiitlivõistlusel medalile ülimalt lähedale. Foto: Marko Mumm / EKJL

 Kõrgushüppaja Anna Iljuštšenko küündis Göteborgis toimunud EMil oma senise karjääri kõrgeima kohani.

Samal ajal kui Rootsi kaunitarid Ebba Jungmark ja Emma Green Tregaro ning hispaanlanna Ruth Beitia poseerisid rahvuslippude taustal fotograafidele, seisis Anna Iljuštšenko EMi areeniks oleva Göteborgi halli kõrgushüppesektoris, toetas ühe jala pingile ja vaatas kuhugi kaugusesse. Tiitlivõistluste medal oli tema jaoks lähemal kui kunagi varem… ta oli neljas – esimesena medalist ilma!

«Ma ei teagi, kas peaksin nutma… neljas koht on ikkagi väga valus. Võib öelda, et neljas koht on tõesti jama,» lausus ta. «Saan aru, et medal oli lähedal, ja seepärast on natuke kurb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles