Urmas Vaino jahib äriajusid

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saatejuht Urmas Vaino piilub nutikate äriideede taha ning uurib, millest mõtlevad noored Eesti ettevõtjad.
Saatejuht Urmas Vaino piilub nutikate äriideede taha ning uurib, millest mõtlevad noored Eesti ettevõtjad. Foto: ETV

Juba oktoobrikuu lõpus alanud Eesti suurim ettevõtluskonkurss «Ajujaht» jõuab sel nädalal ETV eetrisse kaheksaosalise samanimelise saatesarjaga, mille lõpus selgub parima äriidee omanik, kes võidab 50 000 euro suuruse auhinna.

«Ajujahi» produtsendi Marii Karelli sõnul aitab saade inspireerida noori, kelle eluunistuseks on saada edukaks. «Mis asi on äri ja kust otsast sellega alustada? Mida teha, kui on geniaalne idee, kuid ei oska sellega kellegi poole pöörduda? Eluliste näidete kaudu, kuidas kümme noort äriettevõtet üritavad turumajandussituatsioonis end kehtestada ja ellu jääda, saab selgemaks, kuidas oma unistuse täitmist alustada.»

Esimeses ja teises saates näevad televaatajad sadat parimat ideed, mida detsembrikuus žüriile esitleti. Kolmandast saatest jõuavad edasi kümme võistkonda ning edasi langeb igast järgmisest saatest üks tiim välja, kuni viimases saates tuleb kuuel finalistil end tõestada otse-eetris nii žüriile kui ka televaatajaile, kes saavad oma lemmikule hoogu anda telefonihääletusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles