Moepidu toob Viru Keskusesse 50 000 külastajat päevas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fibit 2012
Fibit 2012 Foto: Jelena Rudi

Naistepäeval, 8.märtsil, algab Viru Keskuses taas moepidu FIBIT (Fashion is Back in Tallinn), kus kahel päeval tutvustavad oma uusi kollektsioone Eesti ja Läti nimekad disainerid. FIBIT on tasuta ja avatud kõigile huvilistele.

«FIBITi ajal on keskuse päevane külastatavus olnud keskmiselt 50 000 inimest, ka sel kevadel prognoosime samaväärset külastajate arvu päeva kohta,» rääkis Viru Keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Taivi Koitla. Erilisi ümberkorraldusi moepidu keskuse töös kaasa ei too, Viru keskus on avatud tavapärastel kellaaegadel (kella 9.00 – 21.00 ja Toidumaailm kuni 22.00) ning ka parkimistava on igapäevane. 

«Moeetendused ja kontserdid toimuvad kahe päeva vältel limiteeritud ajal, mil aatriumisse koguneb tavapärasest suurem hulk publikut, seetõttu palume ruttavatelt külastajatelt veidi kannatlikkust tavapärase logistilise rütmiga võrreldes ja kutsume neid üles etendusi ja kontserte nautima,» rääkis Koitla.

Värskeid kevadsuviseid trende näitavad kevadisel FIBITil Tiina Talumees, Xenia Joost, Kätlin Kaljuvee ning Alyona Bauska keskkonnateadliku brändiga QooQoo. Veel inspireerib FIBIT huvilisi rahvusvahelise haardega kingadisainerite näitusega, virtuaalsete moeetenduste, meigikoolituse ja muude säravate vahepaladega.

Põnevate moedisainerite live-etenduste kõrval saavad külalised elada kaasa virtuaalsetele moeetendustele hiigelekraanidel, kus näeb stiilinäiteid Viru Keskuse esinduspoodide uue hooaja moevalikust. Virtuaalsete etenduste stilistideks on moeauhinnale Kuldnõel kandideeriv andekas disainer Liisi Eesmaa, noor ja uljas kunstnik Kärt Hammer ning möödunud kevadel ERKI Moeshow peapreemia pälvinud Liina-Mai Püüa.Esmakordselt tutvustavad FIBITil omaloodud jalavarje rahvusvaheline bränd ELGA JAZZ ning Inga Savits. Moepalade vahele esineb mõlemal päeval elektropoppi viljelev bänd Zebra Island, mille võluvaks solistiks on ka moemaailmas orienteeruv stilist Helina Risti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles