Okastraat ohjeldab reisijaid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pääsküla jaama juures oleva võrkaia küljes on kolm rida üliteravat okastraati. Eesti Raudtee hinnangul on see ainus toimiv vahend aeda lõhkuvate vandaalide vastu.
Pääsküla jaama juures oleva võrkaia küljes on kolm rida üliteravat okastraati. Eesti Raudtee hinnangul on see ainus toimiv vahend aeda lõhkuvate vandaalide vastu. Foto: Mihkel Maripuu

Okastraat hoiab küll inimesed raudteelt eemal, kuid võib vigastada kogemata selle vastu sattujat.

Tallinna Pääsküla elaniku silma riivab raudteejaama äärde püstitatud võrkaed, sellele paigaldatud kolm rida okastraati on tema meelest aga juba täielik jubedus.

«Pääsküla raudteejaama perrooni lähedusse on selle nädalaga püstitatud umbes kahe meetri kõrgune võrkaed, arvatavasti eesmärgiga takistada juurdepääsu perroonile ja perroonilt ära keelatud kohtadest, et suunata inimesed kasutama ainult ametlikku raudteeülekäiku,» rääkis anonüümsust palunud Pääsküla elanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles