Pajusalu harjutab hambad ristis kannatamist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus-Meremaal harjutav Kaisa Pajusalu (paremal) Twizelis Ruataniwha järve ääres koos kohaliku tippsõudja Louise Aylinguga, kes on nagu paljud koondisekaaslasedki jõudnud karjääri jooksul MM-medalini.
Uus-Meremaal harjutav Kaisa Pajusalu (paremal) Twizelis Ruataniwha järve ääres koos kohaliku tippsõudja Louise Aylinguga, kes on nagu paljud koondisekaaslasedki jõudnud karjääri jooksul MM-medalini. Foto: Erakogu

Eesti edukaim naissõudja Kaisa Pajusalu on alates jaanuari lõpust harjutanud maailma kuklapoolel koos tugeva Uus-Meremaa koondisega.

Jaanuari lõpus pakkis eelmisel aastal sõudmise EMil naiste ühepaadil pronksmedali võitnud Kaisa Pajusalu oma kohvrid kokku ja lendas Uus-Meremaale, et hakata harjutama koos sealse koondisega.

Oma sportlasteel järgmist sammu astuda sooviv Paju­salu reisis maailma kuklapoolele sooviga treenida koos tugevate sportlastega, kellega oleks võimalik oma võimeid iga päev võrrelda ja seeläbi heidelda edaspidi veelgi kõrgemate kohtade eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles