Vormsi sai uue vallavanema

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeme Veisson
Meeme Veisson Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Vormsi vallavolikogu valis uueks vallavanemaks varem Vormsi lasteaed-põhikooli direktorina töötanud Meeme Veissoni.

«Loodan, et suudan anda oma panuse Vormsi arengusse ja võtan võimalust teenida Vormsi rahvast vallavanemana meeldiva privileegi ja vastutusrikka kohustusena. Olen seni olnud vallavalitsuse liige ja käimasolevate töödega küllaltki hästi kursis,» lausus Veisson.

Uue vallavanemana saab Veissoni esimeseks suuremaks ülesandeks töö valla eelarvega, mis tuleb volikogul kinnitada hiljemalt märtsikuu lõpuks.

Endine vallavanem Urmas Pau astus veebruaris tagasi, sest ei pidanud võimalikuks jätkata olukorras, kus volikogu lükkas tagasi Nõva ja Noarootsi ettepanekud liitumisläbirääkimisteks. Pau nüüd volikogu liikmena ja seniste tööülesannetega edaspidi kokku ei puutu, teatas vallavalitsus.

«Tahan, et uus vallavanem elaks oma rolli ja töösse kiiresti sisse, kuna eelmise vallavanema äkilise tagasiastumise tõttu on jäänud pooleli mitmeid töid ja vallale tähtsaid projekte. Loodan, et Meeme Veisson on volikogu usalduse vääriline ja Vormsi elu naaseb õige pea oma tavalisse töisesse rütmi,» ütles Vormsi vallavolikogu esimees Ivo Sarapuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles