Kaagvere kool kasvab suuremaks

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaagvere erikooli direktor Maire Reest avas eile värava, mille tagant saab kooli tekstiilikotta (vasakul). Tekstiilikojast paremale jääb pea Emajõeni ulatuv lage väli. Kui kõik plaanid vett peavad, on sel väljal paari aasta pärast erikooli uus koolikompleks.
Kaagvere erikooli direktor Maire Reest avas eile värava, mille tagant saab kooli tekstiilikotta (vasakul). Tekstiilikojast paremale jääb pea Emajõeni ulatuv lage väli. Kui kõik plaanid vett peavad, on sel väljal paari aasta pärast erikooli uus koolikompleks. Foto: Margus Ansu

Keerulise loomu ja elukäiguga tüdrukuid õpetav-kasvatav Kaagvere erikool on aastaid hädasti vajanud paremat koolimaja. Nüüd on asi taas liikuma hakanud ja paari aasta pärast peaks nii tüdrukutele kui poistele mõeldud uus kool valmis olema.

«Ma väga loodan, et varsti saavad meie õpilased siin õppida ja elada,» ütles Kaagvere erikooli direktor Maire Reest praegusest koolimajast paarisaja meetri kaugusele jäävat tulevase koolikompleksi asukohta näidates.

Praegu on seal lage väli, kuid lootust on rohkem kui varasematel aastatel, sest Riigi Kinnisvara AS (RKAS) kuulutas hiljuti välja riigihanke erikooli uue kompleksi projekteerimiseks. Haridus- ja teadusministeeriumi tellimusel on RKASil kavas Kaagverre ehitada kahekorruseline 76 õppekohaga koolimaja, kuhu tulevad ka spordisaal ning huvi- ja loovtegevuse ruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles