Raskustes Pärnu maksab lahkuvale ametnikule prisket preemiat

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Majandusraskustes vaevlev Pärnu linnavalitsus maksab ametist lahkuvale majandusosakonna juhatajale Janno Aringole seitsme kuupalga suuruse preemia, kuigi tema juhitud ametkonnas viidi läbi teenistuslik järelevalve.

Viimaseid päevi majandusosakonda juhtiv Janno Aringo ütles Raadio Pärnule, et lahkub ametist omal soovil ja homme on tema viimane tööpäev.

Linnavalitsuse käskkirjaga saab Aringo lahkumishüvitiseks seitsme kuupalga suuruse preemia.

Aringo ütles oma premeerimist kommenteerides, et järelikult oli ta nii hea töötaja ning eelmisel aastal tehtud sisekontroll seadusrikkumisi ei avastanud.

Majandusala abilinnapea ehk Aringo otsene ülemus Simmo Saar ütles, et ta ei tea, miks osakonnajuhataja nii suure lahkumiskompensatsiooni saab, ning lubas pärast teadasaamist raadiole kommentaari anda.

Anonüümsust palunud võimuliitu kuuluv volikogu liige ütles Raadio Pärnule, et linnavalitsus soovis Aringost juba ammu lahti saada, küll uuriti tema ametiauto kasutamist ja korraldati juurdlusi, kuid kuna midagi ei leitud, lõpetakse töösuhe poolte kokkuleppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles