Kuldar Leis jätab Premia juhatuse esimehe ameti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premia Foodsi praegune nõukogu liige Kuldar Leis, tegevjuht Katre Kõvask ja nõukogu esimees Indrek Kasela.
Premia Foodsi praegune nõukogu liige Kuldar Leis, tegevjuht Katre Kõvask ja nõukogu esimees Indrek Kasela. Foto: Liis Treimann

Kohe pärast eilse börsipäeva lõppu teatas Premia Foods, et ettevõtte senine juhatuse esimees Kuldar Leis (44) lahkub ametist ning jätkab nõukogu heakskiidu korral nõukogu liikmena. Juhatust asub juhtima aga senine juhatuse liige ja turundusdirektor Katre Kõvask (37).

Ettevõtte juhatus jätkab alates 15. maist kolmeliikmelisena: lisaks esimehele Katre Kõvaskile kuulub sinna müügidirektor Silver Kaur ning juhatuse liikmeks saab ka finantsdirektor Erik Haavamäe, kes seni oli ettevõtte nõukogus.

Leisi sõnul oli juhatuse esimehe kohalt lahkumine tema enda otsus. «Kui seitse aastat on ühte ja sama tööd tehtud, siis on vaja mingisuguseid muudatusi. Ei ole enam Vene aeg, kus partei andis ameti, mida tuli pidada elu lõpuni. Pidevalt on vaja muudatusi teha,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles