Rocki hooaeg ähvardab läbi kukkuda

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Tartu Rock võitis pühapäeval Barons Kvartalsit Balti liiga teises veerandfinaalmängus 11 punktiga, ei piisanud kahe mängu kokkuvõttes sellest poolfinaali pääsemiseks. Pildil on peatreener Gert Kullamäe (esiplaanil) ja treener Toomas Kandimaa pärast pühapäevast mängu.
Kuigi Tartu Rock võitis pühapäeval Barons Kvartalsit Balti liiga teises veerandfinaalmängus 11 punktiga, ei piisanud kahe mängu kokkuvõttes sellest poolfinaali pääsemiseks. Pildil on peatreener Gert Kullamäe (esiplaanil) ja treener Toomas Kandimaa pärast pühapäevast mängu. Foto: Kristjan Teedema

Eurosarjas alagrupist edasipääsuta jäänud ning Balti liigas vaid veerandfinaaliga piirdunud Tartu Rock pole täitnud sel hooajal ühtegi eesmärki. Korvpallivaatlejate arvates jääb peatreener Gert Kullamäel puudu treenerikogemusest.

«Klassikaline ütlus on see, et võidab meeskond, aga kaotab treener. See peab paika, nii valus kui seda ka tunnistada ei ole,» lausus Rocki ebaedu kohta korvpallitreener Aivo Erkmaa (pildil) ega olnud nõus enne veerandfinaale Kullamäe välja öeldud mõttega, et otsustavaks saab mängijate psühholoogiline valmisolek.

«Pole mõtet rääkida, et mängijad tunnevad pinget. Loomulikult tunnevad ja peavadki tundma. Tippsport ongi ainult üks suur pinge ning selle taha ei saa pugeda,» märkis Erkmaa. Rock pole tema sõnul teinud tänavu halba hooaega, kuid kõik võtmemängud on läinud aia taha ning see peaks olema mõtlemise koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles