Anne Veski laulab Vene laulusaates

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trio Veski-Lukinski-Vaikule pani stuudiopubliku tormiliselt kaasa elama.
Trio Veski-Lukinski-Vaikule pani stuudiopubliku tormiliselt kaasa elama. Foto: Liis Treimann

Reedel saab Pervõi Baltiiski Kanali (PBK) saates taas kaasa elada Anne Veskile, kes meie «Laulud tähtedega» Vene variandis «Kaks tähte» koos šõumehe Nikolai Lukinski ja teiste staaridega mõõtu võtab. Seekord liitub nendega ka Läti primadonna Laima Vaikule.

Laulukonkurssi «Kaks tähte», mida PBK on näidanud viimased kuu aega, toodab ülevenemaaline Esimene kanal tegelikult juba kuuendat hooaega. Põhimõte on sama, mis meilgi eetrisse jõudnud saatesarjal «Laulud tähtedega» – osalevad laulupaarid, kellest üks juba tuntud staar. Teine osapool on samuti tuntud persoon, aga mitte lauljana, ning tema lauluanne ja partneriga arvestamise oskus tuleb ilmsiks duette esitades.

Milliste liistude juurde peaksid «kingsepad» jääma, selgitab välja žürii, mida juhib laulja ja näitleja, eestlastele ehk enim kultusseriaalist «D’Artagnan ja kolm musketäri» tuntud Mihhail Bojarski. Saatejuhi rollis astub üles miljonite lemmik, näitleja Dmitri Nagijev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles