Liis Lass pääses linna palgale konkursiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass.
Liis Lass. Foto: elu24.ee

Tallinna keskkonnaameti selgitusel pole seltskonnaajakirjandusest tuntud Liis Lassi töölevõtmises midagi sensatsioonilist, sest naine võitis projektijuhi leidmiseks korraldatud konkursi.


Keskkonnaameti info vanemspetsialisti Kristina Zotejeva kinnitusel oli projektijuhi avaliku otsingu kuulutus välja pandud Tallinna kodulehel.

«Kandidaadilt eeldati kõrgharidust (võib olla omandamisel), turundusalast töökogemust, eesti keele oskust kõrgtasemel, head suhtlemis- ja eneseväljendusoskust ja muud,» ütles Zotejeva.

Keskkonnaameti projektijuhi palk on 20 800 krooni ning see töötasu suurus on lõplik ning praeguse seisuga pole mingeid lisatasusid ette nähtud.

Lassi palkamises ei näe midagi skandaalset ka Tallinna opositsioon. «Kui korraldati ametlik konkurss ja seeläbi osutus valituks Liis Lass, siis nii on. Vastav konkursikomisjon ja linnavalitsus vastutavad selle valiku eest. Ma tahaks väga loota, et Liis Lassi ei ole sunnitud töökoha saamise nimel Keskerakonda astuma,» ütles volikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer.

Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske seevastu arvas, et tegemist võib olla uute erakonnaliikmete värbamisega. «Tundub, et varsti on kõik aktiivsemad pealinna keskerakondlased ja nende sõbrad Tallinna linna palgal. Eks ole see ju üks võimalus uute erakonnaliikmete värbamiseks - astu parteisse, saad maksumaksjate kulul töökoha. Seda eriti veel raskel ajal, kui tööd just kõige lihtsam leida pole,» leidis Juske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles