Varvara tapja leidmiseks on tarvis õnne

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara Ivanova surnukeha leidmise koht aasta aega hiljem – Narva elanikud toovad piirilinna vapustanud kuriteo arvatavale kohale veel nüüdki lilli ja kaisuloomi. Paljud neist on talvega mattunud paksu lume alla.
Varvara Ivanova surnukeha leidmise koht aasta aega hiljem – Narva elanikud toovad piirilinna vapustanud kuriteo arvatavale kohale veel nüüdki lilli ja kaisuloomi. Paljud neist on talvega mattunud paksu lume alla. Foto: Liis Treimann

Narvas viimase aasta jooksul paljastatud kümnete pedofiilide seas pole Varvara tapjat.

Üheksa-aastase Narva tüdruku Varvara Ivanova tapmise aasta aega kestnud uurimine on küll paljastanud rea seni uurimisorganite eest varjus püsinud pedofiile, ent kõige olulisem tegelane, tapja, kõnnib endiselt vabaduses.

«Ma ei usu, et Varvara tappis maniakk. Maniaki oleks politsei ammu kätte saanud,» ütleb Narvas tüdruku surnukeha leiukohast paarisaja meetri kaugusel elav Aleksandr (35). Ajakirjanikuga vesteldes on tal süles kolmeaastane poeg, kelle turvalisuse pärast isa ei muretse. «Ma arvan, et Varvara tapmine oli nii-öelda juhuslik, mitte planeeritud kuritegu. Olukord läks sellel inimesel lihtsalt käest ära ja tulemust teame kõik,» räägib ta. Tõenäoliselt on Aleksandril õigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles