Kogenud vargajõuk ootab taas kohut

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargustes süüdistatavad surusid neile huvi pakkunud korterite ukse vahele väikseid paberlipikuid. Kui need püsisid hulk aega paigal, oli selge, et korteriomanikud on pikka aega kodust ära ning oht sissemurdmisel vahele jääda väiksem.
Vargustes süüdistatavad surusid neile huvi pakkunud korterite ukse vahele väikseid paberlipikuid. Kui need püsisid hulk aega paigal, oli selge, et korteriomanikud on pikka aega kodust ära ning oht sissemurdmisel vahele jääda väiksem. Foto: Politsei

Varem Tallinnas ja Ida-Virumaal vargil käinud neli meest tegid oma hämaraid tegusid viis aastat tagasi ka Emajõelinnas. Politseil kulus hulk aega ja vaeva, et kogenud vargabandele jälile jõuda.

Eile pidanuks Tartu maakohtus algama istung meeste üle, keda prokuratuur süüdistab vähemalt kuueteistkümnes korterivarguses. Kohtu teatel lükkus istung korralduslikel põhjustel ootamatult siiski juunikuusse.

Kohtueelset uurimist juhtinud ringkonnaprokuröri Tatjana Tamme sõnul süüdistatakse nelja meest vanuses 36–41 aastat selles, et nad tungisid korteritesse ning varastasid väärtesemeid. Uurimisandmeil pandi vargused toime ajavahemikus 2008. aasta märtsist 2012. aasta 4. märtsini. Süüdistatavad on Vadim Tšerepanin, Igor Rüntju, Aleksander Blinov ja Sergei Bondar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles