Lapsevanemad jooksevad Kivilinna koolile tormi

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivilinna gümnaasiumi suur pluss teiste sama piirkonna koolide ees on, et seal on tehtud värske remont ja maja on ilus.
Kivilinna gümnaasiumi suur pluss teiste sama piirkonna koolide ees on, et seal on tehtud värske remont ja maja on ilus. Foto: Kristjan Teedema

Annelinnas ja Ihastes on mitmeid pahameelest turtsuvaid vanemaid, kes olid juba ammu plaaninud oma võsukese esimesse klassi panna just Kivilinna gümnaasiumisse, kuid jäid kohast ilma.

Esimesse klassi astujate avalduste vastuvõtt algas esmaspäeval ning kuna plaanis on avada neli paralleelklassi, on seal ruumi 96 lapsele. Sellise hulga avalduste kokkusaamine võttis aega vähem kui üks päev.

Kooli direktor Karin Lukk rääkis, et vanemate suur huvi tuli üllatusena – kuigi igal aastal tulevad kõik kohad täis, ei juhtu see tavaliselt nii kiiresti. Ta oli aga kindel, et praegune seis ei jää lõplikuks. Mõni vanem otsustab teise kooli kasuks, mõni on andnud avaldusi igaks juhuks mitmesse kooli ja veel mõtleb, millise kooli ta lõplikult valib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles