Inglane päästis Krestinovi karjääri

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov.
Gert Krestinov. Foto: MX3

Gert Krestinov oli juba mõtetega motokrossihooajaks ettevalmistava treeninglaagri juures, kui helises telefon ja talle teatati, et Suzukiga sõlmitud lepingust ei saa ikkagi asja. Ühtlasi tähendas see, et pole ka meeskonda, mille värvides pidi ta alanud hooajal võistlema.

22-aastase krossimehe karjäär siiski ei katkenud – leidus mees nimega Ed Bradley, kes otsustas hätta sattunud eestlase jaoks moodustada oma meeskonna. Enamik toetajaist on Inglismaa ettevõtted ning seepärast peetakse kõige olulisemaks osalemist Briti meistrivõistlustel. Eelistust ei muuda ka fakt, et Krestinov võitis esmaspäeval Hollandis toimunud MX3-sarja MM-etapi.

«Plaanid on juba paigas ning MMil osalesin vaid seetõttu, et leidus vaba nädalavahetus,» selgitas Krestinov, kelle võistluskalender kujuneb MM-sarjatagi tihedaks. Kaks nädalat tagasi alanud Briti meistrivõistlustel on sõita veel seitse etappi, samuti Inglismaal toimuvas alternatiivses Red Bulli sarjas aga kaheksa osavõistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles