Nukuteatris puhuvad uued tuuled

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalju Komissarov.
Kalju Komissarov. Foto: Toomas Huik

Nukuteatri nõukogu kinnitas eilsel koosolekul uueks esimeheks lavastaja ja professori Kalju Komissarovi, ühtlasi vabastas nõukogu ametist lahkumisavalduse esitanud teatrijuhi Meelis Pai.

Kolmapäeval lahkumisavalduse esitanud Härmo Värgi asemele nimetas kultuuriminister Rein Lang teatri nõukokku praegu lapsehoolduspuhkusel viibiva rahandusministeeriumi riigieelarveosakonna juhataja Kaie Koskaru-Nelgi.

Alates eile pärastlõunast ei ole Meelis Pail enam õigust teha teatri nimel ühtegi tehingut, oma kabineti annab Pai üle 9. aprillil. Pai avaldas lootust, et tema lahkumisega lõppeb ka kultuuriministeeriumi ja teatri vastasseis. «Kahjuks on tänase kultuuriministeeriumi juhtkonna suhtumine meie senisesse töösse tekitanud asjatu konflikti ja usalduskriisi, mis ei näi taanduvat,» ütles ta ning lisas, et ei ole seni aru saanud, mis on tüli põhjuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles