Marilyn Jurman lendab ära Californiasse

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildiltki näha, et vaba hing ja vabakutseline. Miks? Sellepärast: «Äkki on elul mulle rohkem pakkuda kui lihtsalt kindlat töökohta,» seletab Marilyn Jurman.
Pildiltki näha, et vaba hing ja vabakutseline. Miks? Sellepärast: «Äkki on elul mulle rohkem pakkuda kui lihtsalt kindlat töökohta,» seletab Marilyn Jurman. Foto: Toomas Huik

Lõppeval talvel jõudis plikaohtu paistev näitleja-laulja plaksti järgmisse eluetappi. Millisesse? Tal algas teine puberteet.


Sel kolmapäeval tegi Marilyn Jurman (27) viimase suurema ülesastumise Eestis. Nii «Eesti laulu» konkursil kui ka debüütplaadiga «Back To Saturn», «Saare sosinate» telesarja ja varatalvise iluuisusaatega rahva meeltesse kinnistunud näitlejanna andis VAT Teatri tükis «Liblikapüüdja» oma viimase etenduse. Täna pakib ta kohvreid, et lennata homme päikselisse Californiasse.

«Arvan, et see saab olema väga huvitav reis,» lausus ta ärasõidueelses usutluses Arterile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles