Anu Saagim: TÄIUSLIK PUHKUS

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim - "Hea tüdruku pihtimus!"
Anu Saagim - "Hea tüdruku pihtimus!" Foto: Jelena Rudi

See talv ilmselt ei lõppegi. Lumi tuli maha oktoobris ja ka aprill algas lumevallide keskel. Seitse kuud talve! See läheneb juba õudusunenäole. Vägisi tundub, et suveni välja ei vea ja talvepuhkuski oleks mõistlik veeta suusamägede asemel palmi all.

Sellega seoses meenub mullukevadine põgenemine ühele troopilisele saarele. Meelitasime toona kaasa ka sõpradest abielupaari. Tutvusime sihtkohaga põhjalikult nii neti kui ka  brošüüride kaudu. Saime teada, et tegu on müstilise saarega, mille eksootiline loodus on meiesugustele seiklusjanustele matkameestele üllatusi täis. Vapustavalt täiuslik, õhkasin õnnejoovastuses. 

Pass ja reisikindlustus olid kehtivad, piletid ostetud ja raha  vahetatud. Kõik sai seekord tehtud varakult. Keha ja vaim olid valmis meeldivaks nädalaks. Välja arvatud üks pisike üllatus. Nimelt potsatas mehe postkasti viimasel minutil kiire tööprojekt, mis tulnuks ära teha just puhkuseks planeeritud nädala jooksul. Polnud parata. Kotti, ujukate vahele, tuli mahutada ka patakas pabereid ja läpakas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles