Nukuteatri töötajad kohtuvad ministriga

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Tõnisson
Taavi Tõnisson Foto: Erakogu

Sihtasutuse Nuku nõukogu esimees Kalju Komissarov seisis eile hommikul teatri töötajate ees, kes avaldasid soovi kohtuda kultuuriminister Rein Langi ja kantsler Paavo Nõgenega, et arutada nendega teatri tulevikku. Kohtumine toimub eeloleval kolmapäeval teatri üldkoosoleku vormis.

Komissarovi sõnul olid esindatud nii näitlejad kui ka turundus- ja publikut teenindav personal. «Inimesed olid meelestatud sõbralikult,» rääkis ta.

Komissarovi kinnitusel oli kohtumine konstruktiivne, otsustati moodustada loomenõukogu, mis teeb oma ettepanekud töö edasiseks korraldamiseks ning paneb paika, millised on teatri järgmised lavastused ja kuidas need lavale jõuavad. Koosolekul viibinud toetasid Komissarovi ettepanekut määrata nukuteatri näitleja Taavi Tõnisson (33) ajutiselt kunstilise juhi kohusetäitjaks, ettepanek sai ka teiste nõukogu liikmete heakskiidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles