Eile oli Saaremaa perele annetuste abil kerkiva uue kodu sarikapidu

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saaremaal Kaarma vallas Randvere külas märtsi alguses tulekahjus hävinud eluhoone ümbrus on pidevate          käijate tõttu songitud, pereisa Eduard (keskel) tahab oma kaasa Helle (vasakul) ning neli tulest pääsenud last lähinädalal kolida terveks jäänud saunahoonesse.
Saaremaal Kaarma vallas Randvere külas märtsi alguses tulekahjus hävinud eluhoone ümbrus on pidevate käijate tõttu songitud, pereisa Eduard (keskel) tahab oma kaasa Helle (vasakul) ning neli tulest pääsenud last lähinädalal kolida terveks jäänud saunahoonesse. Foto: Liis Treimann

Kaarma vallas Randveres võtsid ehitajad eile koos märtsikuus õnnetult kodu kaotanud perega pooleldi valminud uuelt majalt maha pärja ehk peeti sarikapidu.

Punase plekk-katusega kollases majas tuleb igale lapsele oma tuba, maja keskele söögituba koos elutoaga ning maja paremal pool on pereisa ja -ema tuba ning WC ja pesuruum. Uus maja on isegi veidi suurem kui märtsi alguses maha põlenud hoone, kirjutas Meie Maa.

Maja kerkib põlenud elumaja lähedusse, paralleelselt Randvere teega. Eelmisest hoonest on näha vaid majakoht ja maapinnale jäänud praht.

Leo Rambi Primus Saare OÜst kinnitas, et 1. septembrist lähevad lapsed kindlasti juba siit majast kooli. Ehitus kulgeb plaanipäraselt ning on koguni veidi ajast ees.

Sarikapeol viibis ka Kaarma vallavanem Ülo Vevers, kes tänas ehitajaid, et nad on kõikidest lepingus sõlmitud aspektidest täpselt kinni pidanud.

Niipea, kui maja valmis, saab see tänu lahketele annetajatele ka sisustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles