Laar läheb Eesti Panga nõukokku

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Mart Laari esindaja lubas, et asjaosaline annab lühikese kirjaliku kommentaari, ei laekunud seda Postimehe trükkimineku ajaks.
Kuigi Mart Laari esindaja lubas, et asjaosaline annab lühikese kirjaliku kommentaari, ei laekunud seda Postimehe trükkimineku ajaks. Foto: Peeter Langovits

Kadriorg avalikustas eile, et Eesti Panga järgmiseks nõukogu esimeheks saab IRLi auesimees Mart Laar. Pisut enam kui aasta tagasi insuldi saanud mehe taandumine Toompealt Estonia puiesteele oli kokku lepitud juba varem. President Toomas Hendrik Ilves oli teinud ettepaneku ja Laar sellega nõustunud.

Riigikogu opositsioon suhtub sellesse valikusse tõrjuvalt.

«Jaan Männiku lahkumise üle ma ei tunne kahetsust, aga mis antud kandidaati puutub, siis oleks oodanud, et kandidaadil oleks vähem poliitilist tausta,» kommenteeris riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni aseesimees Eiki Nestor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles