Autokunst, aga mitte ainult

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeff Koonsi kujundatut värvidest plahvatavat autot saab imetleda pühapäevast ja tasuta näitus jääb Kumus avatuks 28. juulini.
Jeff Koonsi kujundatut värvidest plahvatavat autot saab imetleda pühapäevast ja tasuta näitus jääb Kumus avatuks 28. juulini. Foto: Andres Haabu

Pühapäeval algab taas festival «Saksa kevad», mis kuu aja jooksul toob Tallinna, Tartusse ja Pärnusse üle 70 kultuurisündmuse. Neljandat korda toimuva festivali korraldajad on Saksa saatkond ja Goethe Instituut ning tänavu keskendutakse Baierimaa kultuurile.

«Saksa kevade» Goethe Instituudi poolne pressiesindaja Maris Hellrand märgib, et tänavuseks teema- ning partnermaaks sai valitud Baierimaa, kuna aasta tagasi oli festivali ajal Eestis Baieri delegatsioon ning ühiselt jõutigi lõpuks koostööni. Pealegi on Baierimaalt pärit ka Goethe instituudi praegune juhataja Ralf Eppeneder. Hellrand lisab, et Baieri kultuuri tuntakse Eestis tunduvalt vähem kui teiste regioonide oma ning ka see on üks põhjus, miks tänavu just Baierimaale keskendutakse.

Neli iludust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles